Home » Qui som

Qui som

EDU MÉNDEZ

EDU MÉNDEZ - GAGMAN PRODUCCIONS

Nascut a La Selva del Camp ( The Jungle of the Countryside ) comença a trepitjar els escenaris amb el grup de teatre Moixera.

Pallasso de naixement munta el grup Tritotxos incorporant el carrer com el seu escenari particular. També crea la cia.CaMeMu, premiada com a millor companyia de mims ( Concentración nacional de Mimos de Miranda de Ebro).

Durant els seus primers anys com a actor, en aquesta vida de llums i ombres, es forma en diferents cursos d’interpretació, gest, “commedia dell’arte” i clown.

Com tenia idees de bomber va arribar a treballar de bomber, però la seva vocació el porta a incorporar-se en l’època dels dinosaures a la Cia. Clownic, des del seu inici fins als nostres dies.

Durant el transcurs d’aquestes dècades ha anat realitzant, creant i elucubrant múltiples tasques destinades al món del teatre, amb l’única idea en ment de fer riure a tothom d’aquest planeta i d’altres.

GERARD DOMÈNECH

GERARD DOMÈNECH - GAGMAN PRODUCCIONS

Nascut a Reus, comença a fer teatre per accident a l’institut. Després de fracassar acadèmicament decideix formar-se en el que més li agrada, el clown i el mim.

Comença amb diferents companyies de teatre familiar i teatre de carrer i funda la
Cia.Copi Rait.

Més tard formarà part de companyies com Cia.Toni Albà, Cia.Teatrapart o Tricicle.

Reclutat per Clownic el 2011, que buscaven a un actor alt i guapo però s’han de conformar amb un actor alt , segueix girant fins a l’actualitat.

Ha treballat també en televisió en programes com Buenafuente ( Antena 3) o Societat Imitada ( TV3). També participa en alguns curtmetratges i en diferents programes de ràdio.

Aficionat a la música soul i funk, de tant en tant s’escapa per mostrar les seves habilitats com a punxadiscos en algun antre fosc.