Home » Clownic

Clownic

TURIST (OR NOT TURIST)

TURIST (OR NOT TURIST) - GAGMAN PRODUCCIONS

Fer turisme és una activitat d’allò més gratificant i, segons els experts, contribueix a l’harmonia emocional. De fet, ens passem tot l’any treballant per poder gaudir de 15 dies de vacances! Que ben pensat, oi?

Turist (or not turist) és un divertidíssim espectacle sobre el món del turisme organitzat. A través de l’humor sense paraules, marca de la casa, Clownic planteja tot un seguit de situacions hilarants amb un sol objectiu: Seguir fent riure el públic cada 10 segons!

“La millor universitat és el viatjar”
Paulo Coelho

“Un cop a l’any vés a algun lloc on no hi hagis estat mai”
Dalai Lama

“Vés al teatre a veure Turist que et pixaràs de riure”
La iaia d’un dels actors

TICKET

TICKET - GAGMAN PRODUCCIONS

Ticket és un espectacle de teatre gestual interpretat per Eduard Méndez, Carles Bigorra i Gerard Domènech, sota la direcció de Marc Montserrat i Tricicle, sense apartar-se de els seus orígens tant artístics com estètics.

Ticket és un viatge per la història del cinema d’humor, un espectacle de teatre d’acció que pren com a punt de partida les seqüències còmiques més universals: Charles Chapplin, Marx Brothers, Keaton, Laurel & Hardy, Tati, Rowan Atkinson (Mr. Bean ) i Monty Python, entre altres, per transformar-les i traslladar a l’escenari reinterpretades a la manera de Clownic.

Una successió de esquetxos trepidants i delirants que fusionen el cinema d’humor i el teatre còmic amb un sol objectiu: seguir fent riure al públic cada 10 segons!

JOBS

JOBS - GAGMAN PRODUCCIONS

L’espectacle gira al voltant del treball. Tractat com un fals documental, JOBS fa un repàs a les vicissituds del món laboral. Des dels treballs més comuns als més singulars, passant per la recerca d’una feina o com perdre-la, fins arribar a la jubilació, Jobs ofereix una visió còmica d’aquesta temàtica que tant ens preocupa actualment.

Jobs és un espectacle farcit de gags que conformen una successió d’esquetxos que, com sempre, volen aconseguir “un riure cada 10 segons”.

JOBS és la segona producció de la companyia Clownic en una nova etapa de creació d’espectacles propis, seguint amb l’estil heredat del Tricicle. Per aquest projecte hem comptat amb la direcció d’en Carles Sans, component del Tricicle i Enric Ases, antic component de Clownic i membre fundador de Los-Los, així com la col.laboració de Tricicle.

La resta de l’equip tècnic i artístic és el mateix que ja va treballar amb la companyia Clownic en el seu primer espectacle Ticket. I l’espai d’assaig ha estat cedit per Toni Albà.