GAGMAN Produccions SL

 - GAGMAN

Gagman Produccions és un projecte de teatre còmic sense paraules. Neix l'any 2011 amb la necessitat de la companyia Clownic de produir els seus propis espectacles.
Durant més de 18 anys Clownic ha estat la segona companyia de Tricicle. En tot aquest temps hem interpretat fidelment en moltes parts del món els diferents espectacles de Tricicle: Manicomic, Slastic, Exit, Tricicle 20, Sit, Garrick i 100% Tricicle.
Després d'arribar a la majoria d'edat com a companyia, vam decidir que havia arribat el moment de independitzar-nos dels nostres pares teatrals (tot i que encara dinem junts els diumenges) i vam crear la nostra pròpia productora, Gagman Produccions SL.
El 2011 vam estrenar una nova etapa amb el nostre primer espectacle de creació i producció pròpies, Ticket, comptant amb la col·laboració de Tricicle i ja sota el segell de gagman Produccions.
Després de l'èxit i el reconeixement aconseguit a Espanya i internacionalment amb Ticket, vam decidir continuar la nostra aventura amb un nou espectacle, Jobs.
En aquest moment seguim girant pel món amb els espectacles de Clownic i estrenem un nou projecte; Gagman Produccions amplia la família amb la creació de La RiDENS, una nova companyia amb la que presentarem propostes de format més reduït. Snowfoot és el primer espectacle de La RiDENS, acabat de sortir del forn.

 - GAGMAN

Clownic és una companyia de teatre gestual còmic, formada per Edu Méndez, Gerard Domènech i Xevi Casals, amb una trajectòria professional plena d’èxits que es nodreix de l’estil Tricicle per crear els seus propis espectacles, sempre amb la premissa d’oferir al públic “un riure cada 10 segons “.

Utilitzem el llenguatge universal del teatre sense paraules, la qual cosa ens permet mostrar els nostres espectacles en qualsevol racó del planeta.

 - GAGMAN

La Ridens neix conjuntament amb la creació d'Snowfoot. Un espectacle que aprofundeix en la idea que l'espectador a més de riure sense parar pugui també identificar-se amb les situacions que es produeixen i amb el que senten els personatges. Volem riure i a més emocionar-nos. Ens estarem fent grans?

CALENDARI

 

14 - 15/12/2017: CLOWNIC TICKET (Santa Cruz de Tenerife)

12/01/2018: CLOWNIC JOBS (Alzira)

19/01/2018: CLOWNIC TICKET (Torrelavega)

26/01/2018: CLOWNIC JOBS (Sagunto)

07/04/2018: CLOWNIC JOBS (Buñol)